elexirpharma_loggo

Kosttillskott med god effekt - Elexir Online


Elexir startades år 2000 av Jimmy Månsson, verksam inom hälsobranschen med egen hälsokostbutik sedan 11 år.

Första produkten som lanserades var Säloljan. Den har sålts en längre tid i andra länder och har i studier visat sig ge mycket goda resultat för användaren. Idag är Säloljan bland de 10 mest köpta hälsokostprodukterna i Sverige. Andra produkter som har tagits fram av Elexir är Borago, Blue Eye, Bone Supply, Buckthorn och Salmon.

Vår vision är att utveckla och sälja kvalitetsprodukter i norden som importör och distributör. Vi kommer att utöka sortimentet med starka och unika produkter av högsta kvalitet.

Vi utvecklar kosttillskott som har god effekt, bevisad genom vetenskapliga studier eller beprövad erfarenhet. Vi arbetar idag i ett nätverk av specialister med bakgrund från såväl traditionell medicin som alternativa behandlingsformer – som läkare, tillverkande företag och grossister.


Vår strävan är att alltid tillverka så miljövänligt som möjligt och under högsta möjliga säkerhet, så att vi i alla tillverkningsfaser kan följa produkten hela vägen till slutkonsument.

Elexir baserar sin verksamhet på god service och hög kvalitet i alla led i form av att erbjuda produkter av bästa kvalitet och renhet. Alla produkter genomgår stränga produktkontroller. Utbildning och kompetens är en mycket viktig del av vår verksamhet. Vi står till ert förfogande, så tveka inte att ringa till oss om det gäller frågor om våra produkter, försäljning, marknadsföring eller utbildning.

 content_jimmy
Våra betalalternativ VISA, MASTER CARD
Twitter Twitter Facebook
08-564 50 000
info@elexirpharma.se